Tilmelding / registration

DeiC konferencen har igen i år fire spor: Data Management, HPC, Net og Tjenester, samt Sikkerhed. Inden for hvert spor vil der blive fokuseret på leveringen af digital infrastruktur Dette indebærer bl.a emner inden for tidens tendenser, udfordringer og praktiske løsninger fx inden for kvanteteknologi, AI, Fair-data, use cases, net og sikkerhed.

Når du tilmelder dig konferencen, vil du automatisk komme til at stå på deltagerlisten. Ønsker du ikke at fremgå af deltagerlisten, skal du huske at markere dette i tilmeldingen. Kun informationerne navn, titel og organisation/virksomhed vil fremgå. Der vil blive taget billeder og lavet optagelser på konferencen til brug for DeiCs kommunikationsafdeling. Ønsker du ikke, at vi bruger billeder, hvoraf du kan fremgå, så ret henvendelse til charllotte.soebye@deic.dk

Vi sletter dine konferencedata ved årets udgang, men beholder din e-mail i op til 2 år efter konferencen. Det giver os mulighed for at kunne sende dig invitation til næste års DeiC-konference. Oplysninger, der vedr. betaling af konferencen beholder vi i 5 år af hensyn til lovgivningen. Vi bruger alene dine data til konferenceformål. DeiC følger naturligvis retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne for afholdelse af events. I tilfælde af, at konferencen aflyses, vil hele beløbet blive tilbagebetalt.

Er du ansat på DTU, ønsker at deltage i konferencen og skal betale i forbindelse med din deltagelse, så er det vigtigt, at du husker at betale med kreditkort.

Deltagere

”Deltager” er dig som deltager på konferencen, og ikke er taler, speaker, sponsor, sponsor-deltager eller personale i DeiC.

 

TIlmeld

Taler

”Taler” er dig, som er indbudt til at være oplægsholder på konferencen, og som rejser til konferencen fra et andet sted i Danmark.

 

Tilmeld

Sponsor-virksomhed

”Sponsor-virksomhed” vælges til registrering af din virksomhed med logo mv., fordi I har købt en sponsorpakke igennem DieC.

 

Tilmeld

Konferenceteam

Er du medlem af programkomitéen, bestyrelsen eller del af DeiCs konferenceplanlægning, så tilmelder du dig her.

 

Tilmeld

Speaker

Sign-up for the DeiC Konference 2023. ”Speaker” is an international speaker invited by DeiC to speak at the DeiC Conference 2023.

 

Tilmeld

Sponsor-deltager

”Sponsor-deltager” er registrering til dig, som er ansat i en virksomhed, der allerede har købt en sponsorpakke igennem DeiC.

 

Tilmeld